Post Reply 
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
05-05-2007, 08:20 PM
Post: #21
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
I wonder if StormLabStuff.com is going to open during this Public Beta period.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:24 PM
Post: #22
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
can sl have animated rotation icons?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:26 PM
Post: #23
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
Jordan Morley Wrote:can sl have animated rotation icons?
That would be sweet. As i currently know now, No. But thats not official, i may be wrong b/c i dont know too too much about the icons.

I hope SLstuff.com opens up, they should have forums on there, since they have been going down at Interwarn.

[Image: stormlabski8.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:26 PM
Post: #24
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
Corey_Smith Wrote:For sampling, if you click on counties, and then move your mouse into a county, you should see the name in the middle bar at the bottom of the radar screen.

Same goes for interstates, etc - just be sure you've got what you want to sample selected.

Corey

Still nothing. I set Counties. I make sure Sampling is ON. I move my mouse into a county / any county. I don't see it listing the name anywhere for that matter. Hmmmmmmmm
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:27 PM
Post: #25
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
Ok. when will it be back up?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:29 PM
Post: #26
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
Jordan Morley Wrote:Ok. when will it be back up?
I dont know. Im just a regular user like all of you. Im just doing what i can to the best of my knowledge/What i remember. Hopefully soon!

[Image: stormlabski8.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:29 PM
Post: #27
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
BUG found? If you right-click the mouse and hold it for a second you get the nice Zoom pop-up menu. If you choose Copy Metar to Clipboard it crashes with Run Time Error 97 each time. Anyone else ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:30 PM
Post: #28
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
markmanxp Wrote:BUG found? If you right-click the mouse and hold it for a second you get the nice Zoom pop-up menu. If you choose Copy Metar to Clipboard it crashes with Run Time Error 97 each time. Anyone else ?

Do u have the Pro features? I currently dont, seems that you do.

[Image: stormlabski8.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:31 PM
Post: #29
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
NOTICE

THIS IS NOT THE FULL VERSION. Aaron Wesson had said that grlevelstuff.com

Jordan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-05-2007, 08:36 PM
Post: #30
SL 4.0 Discussions bugs ? post them here
Yes I do.
I am on Vista.
I installed SL32 PRO and registered it a long time ago with UAC (user access control) enabled. Worked great.
I installed SL40 today and it wouldn't let me run it (said my demo period expired)
I right-clicked on SL40 and ran as Administrator. it would then give me the 14 days BUT then it didn't notice me as a PRO user so I only could get normal features.

So I turned off UAC (via Users in Windows Control Panel)
I then uninstalled SL32 and SL40
I reinstalled SL32 and registered. The online registration part failed because I ran out of "grants to activate it" but that was OK! I didn't need SL32 to even work at this point.
I then reinstalled SL4.x and now it runs as the PRO version.

Again if you aren't a registered 3.2 pro user you won't be getting the pro features with 4.x beta.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)